Grupul Volkswagen l-a numit pe Abraham Schot director general interimar Audi

Compania germană Volkswagen l-a suspendat marţi pe Rupert Stadler, în urma arestării acestuia de luni, numindu-l pe Abraham Schot director general interimar, relatează Reuters.

232 afișări
Imaginea articolului Grupul Volkswagen l-a numit pe Abraham Schot director general interimar Audi

Grupul Volkswagen l-a numit pe Abraham Schot director general interimar Audi

Decizia reprezentanţilor Volkswagen are ca scop repoziţionarea brandului Audi, cel mai profitabil din gama Volkswagen, în urma scandalului provocat de arestarea directorului general, suspect în cazul manipulării testelor privind emisiile poluante.

Arestarea lui Stadler a readus în atenţia oamenilor scandalul emisiilor poluante, la trei ani după ce compania a recunoscut că a modificat testele de emisii la motoarele diesel.

Analiştii consideră că arestarea a ridicat semne de întrebare importante în ceea ce priveşte reforma pe care compania trebuia să o facă pentru a trece peste criza de acum trei ani, menţionează Reuters.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici