H&M încă mai face angajări în România

Cine a aşteptat cu sufletul la gură venirea celor de la H&M în România nu mai are mult până când va putea merge, în sfârşit, la cumpărături într-un magazin în Bucureşti. Primele două magazine vor fi deschise spre sfârşitul acestei săptămâni, respectiv 25 şi 26 martie, în Capitală. Iar cei care viseaza la o cariera in cadrul companiei suedeze pot participa la selectia pentru asistenti de vanzari, H&M continuand astfel seria de recrutari inceputa anul trecut.

834 afișări
Imaginea articolului H&M încă mai face angajări în România

H&M încă mai face angajări în România

Potrivit site-ului oficial în România a retailerului de haine suedez, compania încă mai angajează asistenţi de vânzări pentru magazinele din Bucureşti şi Braşov.
Cei care vor să participe la selecţie trebuie să aibă minimum un an de experienţă în domeniul servicii cu clienţii, de preferat în retail, să ştie sa foloseasca o casă de bani şi să fie buni comunicatori şi buni organizatori.
Compania atenţionează ca cei care vor să se angajeze la H&M trebuie să fie disponibili pentru a lucra şi în weekenduri, trebuie să aibă abilitatea de a respecta termenele limită şi de a gestiona în mod eficient timpul.

Citeşte mai multe despre H&M România pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici