Harley-Davidson închide fabrici şi concediază 1.100 de angajaţi

Harley-Davidson va închide mai multe fabrici de motociclete şi va concedia 1.100 de angajaţi, după înjumătăţirea profitului net şi scăderea vânzărilor în ultimul trimestru al anului trecut, situaţie generată de recesiunea globală.

36 afișări
Imaginea articolului Harley-Davidson închide fabrici şi concediază 1.100 de angajaţi

Harley-Davidson închide fabrici şi concediază 1.100 de angajaţi

Producătorul motocicletelor Harley-Davidson, care a reuşit să facă faţă mult timp scăderii vânzărilor pe piaţa americană datorită activităţii pe plan internaţional, se confruntă acum cu reducerea bugetelor de consum şi pe pieţele externe.

În acest context, compania a anunţat mai multe măsuri de reducere a costurilor, inclusiv închiderea unor fabrici şi concedierea a 1.100 de angajaţi.

Profitul net al Harley-Davidson a scăzut cu 58% în perioada octombrie-decembrie 2008, la 77,8 milioane de dolari, de la 186,1 milioane de dolari în ultimul trimestru al anului anterior.

Vânzările au coborât cu 6,8%, la 1,29 miliarde de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici