IMM-urile din industria HoReCa se reunesc la Constanţa în cadrul Târgului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii, ediţia 2023 (P)

Pavilionul Expoziţional Constanţa găzduieşte ediţia 2023 a Târgului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii din industria HoReCa, ȋntre 24 şi 26 noiembrie. La evenimentul organizat de Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, prin Agenţia pentru IMM-uri Constanţa, participă operatori economici care îşi promovează produsele şi serviciile în cadrul expoziţiei, deschisă atât companiilor din domeniul HoReCa, cât şi publicului larg.

209 afișări
Imaginea articolului IMM-urile din industria HoReCa se reunesc la Constanţa în cadrul Târgului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii, ediţia 2023 (P)

IMM-urile din industria HoReCa se reunesc la Constanţa în cadrul Târgului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii, ediţia 2023 (P)

„Târgul Ȋntreprinderilor Mici şi Mijlocii (TIMM) din industria HoReCa, organizat de Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului în perioada 24-26 noiembrie, nu se desfăşoară întâmplător în Constanţa, care este una dintre principalele destinaţii turistice naţionale şi internaţionale ale ţării noastre. Târgul le oferă participanţilor posibilitatea de a-şi promova serviciile şi produsele atât către clienţi, cât şi către alte companii. Întreprinzătorii care activează în domeniul furnizării de bunuri şi servicii pentru sectorul HoReCa au astfel oportunitatea de a încheia contracte şi dezvolta parteneriate cu agenţii economici din acest sector“, a declarat Directorul Executiv al Agenţiei pentru IMM-uri, George Fulină.

Companiile selectate au asigurată participarea gratuită la târg, dar şi o sumă forfetară ȋn valoare de 2.500 lei/beneficiar. Banii pot fi folosiţi pentru cheltuieli destinate deplasării şi cazării participanţilor care sunt prezenţi la TIMM ediţia 2023 pe întreaga perioadă de desfăşurare a evenimentului şi care respectă procedura de implementare a programului.

TIMM ediţia 2023 se va deschide oficial în data de 24 noiembrie, ora 11:00 cu participarea domnului Ştefan-Radu Oprea, ministrul economiei, antreprenoriatului şi turismului, a reprezentanţilor autorităţilor publice centrale şi locale, precum şi a membrilor patronatelor şi organizaţiilor din turism.

Programul pentru organizarea Târgului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii este un program multianual de încurajare şi de stimulare a înfiinţării şi dezvoltării întreprinderilor mici şi mijlocii, având scopul de a promova antreprenoriatul şi de a stimula dezvoltarea afacerilor din industria HoReCa şi domeniile conexe.

În cadrul TIMM 2023 vor participa şi startup-uri ce au primit finanţare în ediţiile anterioare Start-up Nation Romania, societăţi ce reprezintă un model de succes pentru toate măsurile de sprijin complementare dedicate întreprinderilor mici şi mijlocii autohtone.

Programul este implementat prin Agenţia pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii Constanţa, care este organizată şi funcţionează ca organ de specialitate al administraţiei publice, cu personalitate juridică, aflat în subordinea Ministerului Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici