Indicatorii Wall Street s-au relaxat, după deschideri în forţă ale pieţelor

Wall Street a deschis în forţă, cu indicele Dow Jones la un nivel maxim în cursul zilei şi S&P 500 la un nivel record la închidere, potrivit BBC.

624 afișări
Imaginea articolului Indicatorii Wall Street s-au relaxat, după deschideri în forţă ale pieţelor

Indicatorii Wall Street s-au relaxat, după deschideri în forţă ale pieţelor

La doar o oră după deschiderea pieţelor, indicii s-au relaxat, în timp ce Nasdaq a căzut în teritoriul negativ.

Speranţele ca victoria lui Donald Trump va aduce o agendă pro-business au risipit îngrijorările legate de rezultatul alegerilor. Acest lucru a dus la creşteri ale pieţelor americane şi asiatice miercuri, anunţând majorări şi joi, în Europa.

Indicele Dow Jones a deschis cu un plus de 0,8%, la 18.731,17 puncte. Indexul S&P 500 a fost cu 0,6% mai mare, ajungând la 2.176 puncte, iar Nasdaq a crescut cu 0,6%, ajungând la 5.282 puncte.

Dar valoarea indicilor s-a redus, analiştii sugerând că se aşteaptă ca volatilitatea pieţei să continue.

Acţiunile bancare au avut cel mai mult de câştigat, pe fondul aşteptărilor ca Donald Trump să relaxeze reglementările financiare.

Indicele FTSE 100 a scăzut cu 0,8%, la 6,853.56 puncte. Indicatorul german Dax şi cel francez Cac, care crescuseră în ziua precedentă cu 1%, aveau, după-amiază, doar cu 0,2% mai mult.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici