Video Industria alimentară din România este stabilă: Totul e în regulă. A fost vârful din perioada de început. Lucrurile au revenit la normal

  • Transportul de marfă alimentară nu mai întâmpină dificultăţi pentru România
  • După cererea mare de la începutul crizei, retailerii spun că lucrurile au revenit la normal
  • Chiar şi în caz de secetă puternică, România se poate autosusţine alimentar
651 afișări

Sorin Minea, preşedinte Romalimenta: Nu ştiu unde va fi foamete, poate, nu ştiu, habar nu am, dar nu în zonele astea şi nu acum, nu văd niciun motiv.
Transportatorii spun că la acest moment au fost depăşite dificultăţile pentru importurile de alimente.

Radu Dinescu, Uniunea Transportatorilor: Au fost nişte situaţii legate de Italia, dar în rest nu au fost, (taie) au fost nişte situaţii punctule legate de Ungaria la un moment dat, legate de autorităţile din România care ne băgau şoferii în autoizolare 14 zile.

Chiar şi în vreme de secetă, România se poate autosusţine în domeniul alimentar.

George Bădescu – Asociaţia Marilor Reţele Comerciale din România:  Chiar dacă avem poate nişte situaţii climatologice mai dificile, chiar şi în acest context, potenţialul nostru agricol rămâne unul ridicat. Piaţa alimentară din România sau atractivitatea pieţei alimentare din România e mult mai puternică.

Tiberiu Dăneţiu, director de marketing al Auchan România: Totul e în regulă. A fost vârful din perioada de început. Lucrurile au revenit la normal.

Şeful agenţiei ONU pentru asistenţă alimentară a avertizat că lumea se va confrunta curând cu foamete „de proporţii biblice” din cauza pandemiei de coronavirus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici