Interesul crescut al investitorilor pentru Nordul Capitalei. Nordis Group dezvoltă un imobil rezidenţial cu design futurist - ADVERTORIAL

Zona de nord a Bucureştiului reprezintă un punct de atracţie pentru cumpărătorii şi investitorii din sectorul de imobiliare premium, care sunt mereu interesaţi să cumpere proprietăţi ultra-moderne, cât mai aproape de locul de muncă. Totodată, facilităţile de lux, zona aerisită, parcurile, accesul rapid către centrele comerciale, restaurantele rafinate şi oportunităţile de business sunt doar câteva dintre motivele care i-au atras pe locuitorii Capitalei în această zonă exclusivisită.

5375 afișări
Imaginea articolului Interesul crescut al investitorilor pentru Nordul Capitalei. Nordis Group dezvoltă un imobil rezidenţial cu design futurist - ADVERTORIAL

Interesul crescut al investitorilor pentru Nordul Capitalei. Nordis Group dezvoltă un imobil rezidenţial cu design futurist - ADVERTORIAL

La rândul ei, zona de nord a Capitalei a evoluat extrem de mult în ultimii ani, datorită dezvoltatorilor imobiliari, fie în domeniul rezidenţial fie în domeniul office, care au demarat din ce în ce mai multe proiecte de succes, care au atras atât atenţia cumpărătorilor locali, cât şi a investitorilor străini. 
 
Zona de Nord a Bucureştiului, preferata investitorilor imobiliari
 
În ceea ce priveşte zona de Nord a Bucurestiului, care este consacrată drept cea mai exclusivistă, interesul pentru imobiliare este într-o continuă creştere. Preţurile medii în zona de Nord depăşesc suma de 3.000 euro per metru pătrat, având o creştere de aproximativ 6.5% în ultimul an.  Creşterile sunt determinate de cererea solvabilă pentru această zonă, de randamentele mari oferite investitorilor şi nu în ultimul rând sunt determinate de creşterea preţurilor pentru materialele de construcţie. 
Partea de nord a Bucureştiului  cuprinde  cartierele exclusiviste: Dorobanţi, Floreasca, Primăverii, Herăstrău - Şoseaua Nordului, Pipera şi Aviaţiei.
 
Totuşi, punctul principal de atracţie în zona de Nord este, cu siguranţă, Parcul Herăstrău, care oferă multiple posibilităţi de agrement şi sport. De asemenea, unele dintre cele mai rafinate restaurante şi cluburi s-au deschis în ultimii ani, pe malul lacului Herastrau. Iar tot în zona de Nord se găsesc cele mai cunoscute şcoli şi grădiniţe private, cele mai multe dintre ele fiind cu predare în limbi străine.
 
Nordis Group aduce cele mai înalte standarde de viaţă în Nordul Capitalei
 
Aglomeraţia din Bucureşti şi dezvoltarea marilor corporaţii în zona de nord a Capitalei i-au determinat pe o parte dintre locuitorii Capitalei să se mute în zona Aurel Vlaicu – Pipera, pentru a fi cât mai aproape de locurile de muncă şi să beneficieze de calitatea înaltă a stilului de viaţă a locuirii în această zonă. 
 
Acesta a fost şi unul dintre motivele pentru care Nordis Group a demarat proiectul Nordis View pe Şoseaua Fabrica de Glucoză, în apropiere de nucleul de business al Capitalei. Noul imobil rezidenţial cuprinde 51 de apartamente exclusiviste, cu facilităţi premium şi arhitectură futuristă. Iar cei care vor locui aici se vor putea bucura de avantajele unui imobil cu un număr mic de apartamente, ceea ce înseamnă mai multă intimitate şi o comunitate exclusivistă, un cerc restrâns de oameni cu acelaşi statut. 
 
„Ne-am dorit să le oferim clienţilor un nou stil de viaţă, cu facilităţi premium, în Nordul Capitalei. Nordis View este un imobil premium care răspunde unor nevoi mult mai complexe, de apartenenţa şi statut, faţă de alte imobile rezidenţiale. 
 
Prin locuinţe premium ne referim la un standard ridicat de construcţie, cu spaţii mai generoase decât în mod obişnuit, spatii vitrate largi – perete cortină de sticlă, cu un design arhitectural futurist şi confort sporit, graţie finisajelor de top folosite. La acestea se adaugă zona de recepţie elegantă, care are un design deosebit.
 
De asemenea, eticheta premium a imobilului este oferită şi de zona extrem de bună în care este amplasată construcţia. Proprietarii Nordis View vor fi aproape de cele mai importante clădiri de birouri din Nordul Capitalei, dar şi de Lacul Tei şi de Parcul Herăstrău, unde se vor putea bucura de relaxarea mult-dorită”, spune Emanuel Poştoacă, fondatorul Nordis Group.
 
La Nordis View, viitorii proprietari vor beneficia de servicii de concierge, de curăţenie, de locuri de parcare şi spaţii de depozitare, staţie de încărcare pentru maşini electrice, spaţiu pentru depozitarea bicletelor, dar şi de acces rapid la toate spaţiile comerciale din zonă, printre care şi Promenada Mall. 
 
Avantajul de a locui la Nordis View este reprezentat de faptul că Nordis Group se va ocupa timp de 20 de ani de administrarea clădirii, astfel încât standardele premium vor fi menţinute la acelaşi nivel, pentru o perioadă cât mai lungă de timp.
 
„Oamenii au devenit din ce în ce mai interesaţi de proiectele premium, pentru că îşi doresc să investească în calitate. Oamenii au nevoie de produse de calitate. Pentru că achiziţia unei locuinţe este, în primul rând, o achiziţie emoţională. Însă, dincolo de implicarea emoţională, clienţii au devenit mult mai interesaţi de nivelul de confort, de siguranţă şi de facilităţile de care beneficiază, atunci când achiziţionează o proprietate. Pentru cei mai mulţi clienţi, calitatea construcţiei este esenţială pentru o investiţie de succes si suntem siguri ca Nordis View devine noul reper al zonei, prin calitate si prin arhitectura exterioara deosebita, fiind un proiect unic”, spune Emanuel Poştoacă, fondatorul Nordis Group.
 
Preţurile au explodat în Nordul Capitalei
 
Zonele care se bucură de clasificarea premium sunt cele din Nordul Capitalei, printre care cartierele Dorobanţi, Floreasca, Primăverii şi Aviaţiei. Aici, preţurile diferă de la o zonă la alta, dar şi în funcţie de structura unei construcţii. Spre exemplu, preţurile pornesc de la 250.000 de euro pentru apartamentele de 3 camere şi pot ajunge până la 600.000 de euro, în timp ce un penthouse poate ajunge pana la  3.8 milioane de euro. 
 
Mulţi români aleg să investească în proprietăţile din nordul Capitalei, pentru a le închiria celor care lucrează în zonă. Spre exemplu, chiriile pornesc de la 750 de euro în aceast rcartier, iar media este de 900 de euro, în cazul proprităţilor premium din Nordul Bucureştiului. Chiria pentru un apartament premium cu două camere, în cadrul Nordis View se va situa intre 950  si 1100 euro pe lună.
 
Aşadar, cererea în zona de Nord a rămas ridicată şi continuă să fie principalul punct de interes al cumpărătorilor şi al investitorilor care îşi doresc să se bucure de un stil de viaţă exclusivist şi de confort la cele mai înalte standarde.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici