Internaţionalizarea afacerilor şi promovarea exporturilor, temele Zilelor Diplomaţiei Comerciale

Oportunităţile de internaţionalizare a afacerilor, promovarea exporturilor şi a cooperarii economice, dar şi atragerea de investitii straine, sunt principalele teme ale “Zilelor Diplomaţiei Comerciale”, eveniment organziat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat.

221 afișări
Imaginea articolului Internaţionalizarea afacerilor şi promovarea exporturilor, temele Zilelor Diplomaţiei Comerciale

Internaţionalizarea afacerilor şi promovarea exporturilor, temele Zilelor Diplomaţiei Comerciale

“Zilele Diplomaţiei Comerciale”, respectiv cea de-a XI-a reuniune anuală a consilierilor economici, au loc în perioada 1 – 12 iulie 2019. Întâlnirile cu consilierii economici externi, din tarile membre ale UE, din tarile europene nemembre ale UE si din Asia Centrala, precum şi din ţările Americii de Nord, Africii si Orientului Mijlociu, Asiei au avut loc în primele trei zile ale lunii.

În cadrul întâlnirilor organizate pe parcursul celor două săptămâni sunt prezentate programele care vin în sprijinul antreprenorilor, pe cele destinate promovării exporturilor şi internaţionalizării, facilităţile de care pot beneficia firmele şi companiile din acordurile de comerţ încheiate de UE cu state terţe şi va avea loc un dialog cu instituţiile româneşti şi reprezentanţii mediilor de afaceri.

Sesiunea oficială a “Zilelor Diplomaţiei Comerciale” va avea loc pe 8 iulie, începând cu ora 10:00, în sala Aula Magna a Academiei de Studii Economice Bucureşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici