iPhone 11, întâmpinat de cozi mai mici decât de obicei în China

Cel mai recent smatphone lansat de Apple, iPhone 11, a fost aşteptat, vineri, în China, de cozi reduse de cumpărători, comparativ cu sutele de oameni ce participau la lansările anterioare, transmite Reuters.

212 afișări
Imaginea articolului  iPhone 11, întâmpinat de cozi mai mici decât de obicei în China

iPhone 11, întâmpinat de cozi mai mici decât de obicei în China

Performanţa de vânzare a ultimei game a gigantului tehnologic din SUA este urmărită îndeaproape pe cea mai mare piaţă de smartphone-uri din lume, unde Apple a pierdut teren în faţa concurenţilor cu telefoane mai ieftine şi mai dotate.

Cozile de la magazinele Apple din Shanghai şi Beijing au fost în contrast puternic cu anii precedenţi, când sute de oameni obişnuiau să aştepte ore în şir în faţa magazinelor pentru a fi primii care primesc cele mai noi oferte ale companei.

 

 

Totuşi, agitaţia din China pentru umpărarea noului iPhone 11 s-a mutat în mediul online, începând cu săptămâna trecută, cu un preţ cuprins între 699 şi 1,099 dolari. Site-ul chinez de comerţ electronic JD.com a declarat că, în prima zi, pre-vânzările pentru seria iPhone 11 au crescut, anul acesta, cu 480% faţă de vânzările Phone XR de anul trecut.

Lansarea noului iPhone 11, în China, a venit la o zi după ce producătorul chinez de smartphone-uri Huawei a lansat noua linie de telefoane Mate 30, cu care concurează în mod direct, dar care nu pot folosi aplicaţiile sistemului de operare Android al Google.

 

Taguri:
apple,
huawei,
iphone 11

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici