iPhone 12, un succes pentru Apple. Veniturile companiei au crescut cu peste 35% în trimestrul 2

Rezultatele puternice obţinute de iPhone 12 au condus la o creştere a veniturile Apple de 36% prin comparaţie cu aceeaşi perioadă de anul trecut.

655 afișări
Imaginea articolului iPhone 12, un succes pentru Apple. Veniturile companiei au crescut cu peste 35% în trimestrul 2

iPhone 12, un succes pentru Apple. Veniturile companiei au crescut cu peste 35% în trimestrul 2

Potrivit datelor agregate de Bloomberg, compania a înregistrat venituri de 81,4 miliarde de dolari, faţă de 73,8 miliarde dolari estimate de analişti, un profit net pe acţiune (EPS) de 1,3 dolari (1,01 dolari la analişti), venituri generate de iPhone-uri de 39,6 miliarde dolari (34,5 miliarde de dolari la analişti), venituri create de servicii de 17,49 miliarde dolari (16,3 miliarde dolari la analişti).

Deşi vânzările de hardware-uri au fost puternice în T2, analiştii se tem că veniturile create de magazinul de aplicaţii App Store ar putea să scadă în următoarele trimestre, de vreme ce clienţii vor petrece mai mult timp în afara casei după sfârşitul perioadelor de lockdown.

Acţiunile abia s-au mişcat în urma veştilor, însă gigantul se află pe plus cu peste 57% în ultimele 12 luni, Apple fiind în continuare cea mai valoroasă companie din lume, cu o capitalizare bursieră de 2.450 de miliarde de dolari.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici