Isărescu a chemat la BNR conducerea ASF, bancheri, oameni de afaceri, pentru a discuta despre criză

Guvernatorul BNR Mugur Isărescu a chemat joi seară la sediul băncii centrale conducerea ASF, reprezentanţi ai băncilor, oameni de afaceri şi avocaţi la o întâlnire unde se discută despre criza economică şi gestionarea situaţiilor de criză, au declarat pentru MEDIAFAX surse prezente la întâlnire.

1306 afișări
Imaginea articolului Isărescu a chemat la BNR conducerea ASF, bancheri, oameni de afaceri, pentru a discuta despre criză

Isărescu a chemat la BNR conducerea ASF, bancheri, oameni de afaceri, pentru a discuta despre criză (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Printre participanţi se numără Daniel Dăianu, prim-vicepreşedinte ASF şi Mircea Ursache, vicepreşedinte ASF. Cel mai probabil la această întâlnire a fost invitată întreaga conducere a ASF. Preşedintele Consiliului Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) este Dan-Radu Ruşanu.

La întâlnire sunt prezenţi oameni de afaceri, conducători ai societăţilor de investiţii financiare, precum şi avocaţi, intermediari pe piaţa de capital şi oameni de comunicare.

Printre cei aflaţi la sediul băncii centrale se numără şi preşedintele Consiliului Concurenţei, Bogdan Chiriţoiu.

Reprezentanţii BNR nu au putut fi contactaţi de MEDIAFAX până la ora transmiterii acestei ştiri pentru a comenta informaţiile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici