Israelul şi Emiratele Arabe Unite au semnat patru acorduri de cooperare

  • Israelul şi Emiratele Arabe Unite au semnat patru acorduri de cooperare
  • Acordurile vizează traficul aerian, eliminarea vizelor de călătorie, protecţia investiţiilor şi ştiinţă-tehnologie
  • În plus, SUA, Israelul şi Emiratele Arabe Unite au creat un fond pentru dezvoltare de 3 miliarde de dolari
221 afișări
Imaginea articolului Israelul şi Emiratele Arabe Unite au semnat patru acorduri de cooperare

Israelul şi Emiratele Arabe Unite au semnat patru acorduri de cooperare

Guvernul Israelului şi cel din Emiratele Arabe Unite au semnat, marţi, patru acorduri de cooperare, în contextul normalizării relaţiilor bilaterale, informează site-ul Ynetnews.com şi cotidianul Times of Israel.

O delegaţie guvernamentală din Emiratele Arabe Unite se află în vizită în Israel. Acordurile - privind traficul aerian, eliminarea vizelor de călătorie, protecţia investiţiilor şi ştiinţă-tehnologie - au fost semnate în cadrul unei ceremonii oficiale desfăşurate în incinta Aeroportului Ben Gurion din Tel Aviv.

La ceremonie au fost prezenţi inclusiv oficiali americani, în contextul în care Statele Unite au mediat negocierile Israelului pentru normalizarea relaţiilor cu Emiratele Arabe Unite şi Bahrain.

De altfel, Statele Unite, Israelul şi Emiratele Arabe Unite au anunţat marţi crearea unui fond trilateral de investiţii în valoare de trei miliarde de dolari, pentru stimularea cooperării regionale şi a prosperităţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici