Jeff Bezos a achiziţionat cea mai scumpă proprietate din Los Angeles. Ce poate face un român cu aceaşi parte din veniturile sale

  • Jeff Bezos, fondatorul şi CEO-ul Amazon, dar şi cel mai bogat om din lume, şi-a cumpărat un conac din Beverly Hills
  • Proprietatea cunoscută ca Warner Estate a fost achiziţionată de la magnatul media David Geffen, pentru 165 milioane de euro
  • Vila este considerată cea mai scumpă din Los Angeles
3062 afișări
Imaginea articolului Jeff Bezos a achiziţionat cea mai scumpă proprietate din Los Angeles. Ce poate face un român cu aceaşi parte din veniturile sale

Jeff Bezos a achiziţionat cea mai scumpă proprietate din Los Angeles. Ce poate face un român cu aceaşi parte din veniturile sale

Jeff Bezos, fondatorul şi CEO-ul Amazon, dar şi cel mai bogat om din lume, şi-a cumpărat un conac din Beverly Hills, cunoscut sub numele de Warner Estate, de la magnatul media David Geffen, pentru o sumă de 165 milioane de euro.

Deşi suma este uriaşă la prima vedere, aceasta reprezintă doar 0,12% din averea totală a lui Bezos, care a ajuns la 121 milarde de euro.

Pentru comparaţie, fiecare român are, în medie, o avuţie netă de circa 22.300 de euro. Cu doar 0,12% din averea sa, fondatorul Amazon şi-a cumpărat cea mai scumpă vilă din Los Angeles, în timp ce un român, cu 0,12% din averea sa neta, ar putea să îşi cumpere un bun care valoreză 27 de euro (130 lei).

Preţul de vânzare al proprietăţii Warner Estate este considerat drept cea mai ridicată sumă dintr-o tranzacţie imobiliară rezidenţială din zona Los Angeles, depâşind recordul anterior de 150 milioane de dolari, suma pe care afaceristul Lachlan Murdoch a plătit-o pentru a achiziţiona proprietatea Chartwell din Bel-Air.

Warner Estate a fost concepută în anii 1930 pentru Jack Warner, care a fost preşedintele Warner Bros. Construcţia proprietăţii a durat 10 ani şi are terase, case pentru oaspeţi, un teren de tenis, dar şi unul de golf şi se întinde pe o suprafaţă de 36.000 metri pătraţi.

Bezos, a cărui avere netă a fost estimată de Forbes la 131 miliarde de dolari în acest an, deţine proprietăţi în întreaga lume.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici