JP Morgan: Acum este timpul să investiţi la bursă

  • Preţurile activelor au scăzut, prin urmare investiţiile sunt oportune, susţin analiştii JP Morgan
  • Totodată, investitorii trebuie să profite de stimulentele fiscale aprobate în SUA
1849 afișări
Imaginea articolului JP Morgan: Acum este timpul să investiţi la bursă

JP Morgan: Acum este timpul să investiţi la bursă

Stimulentele fiscale şi preţurile reduse sunt condiţii propice pentru tranzacţiile la bursă. SUA a dat stimulente fiscale de două mii de miliarde de dolari, iar singura incertitudine rămâne evoluţia din următoarea perioadă a COVID-19.

Majoritatea activelor de risc, printre care acţiunile şi creditele corporative sunt la cele mai scăzute cote, spun analiştii JP Morgan, potrivit Business Insider.

Cel mai mare risc pentru pieţele financiare rămâne răspândirea coronavirusului în Europa şi SUA. Rata celor infectaţi este „prea mare pentru a fi siguri” că măsurile vor combate virusul până în a doua jumătate a anului 2020, notează echipa condusă JP Morgan.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici