Magazinele din Aeroportul Otopeni, suspendate temporar. Explicaţia

Serviciile de tip duty-paid din Aeroportul Internaţional „Henri Coandă” Bucureşti au fost suspendate temporar, ca urmare a încetării contractului de asociere pentru aceste spaţii, anunţă, joi, reprezentanţii Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

5495 afișări
Imaginea articolului Magazinele din Aeroportul Otopeni, suspendate temporar. Explicaţia

Magazinele din Aeroportul Otopeni, suspendate temporar. Explicaţia

Potrivit CNAB, ca urmare a încetării contractului de asociere pentru spaţiile duty paid din Aeroportul Internaţional „Henri Coandă” Bucureşti, serviciile comerciale tip duty-paid şi conexe sunt suspendate pentru aproximativ 30 de zile.

„Această perioadă este necesară pentru parcurgerea tuturor etapelor obligatorii în astfel de situaţii, cum ar fi efectuarea operaţiunilor de inventariere, predare-primire etc. dar şi pentru pregătirea spaţiilor comerciale pentru funcţionarea conform noului contract de închiriere, încheiat, în urma unei proceduri transparente de licitaţie, cu societatea Lagardère Travel Retail România. Atât CNAB, cât şi partenerii contractuali vor depune toate eforturile necesare pentru a scurta perioada de indisponibilitate a acestor servicii”, anunţă CNAB.

Conform sursei citate, saloanele business nu vor fi afectate. De asemenea, zona food va fi afectată puţin, pentru că unele cafenele/restaurante vor fi transferate altor chiriaşi şi cele mai multe dintre spaţii vor fi reamenajate, însă acest lucru nu se va face simultan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici