Medlife a deschis al patrulea spital din Capitală, după o investiţie de 1,4 milioane euro

Operatorul de servicii medicale private Medlife, controlat de familia Marcu, a deschis joi al patrulea spital din Bucureşti, Medlife Titan, în urma unei investiţii de 1,4 milioane de euro, unitatea fiind axată pe servicii în regim de spitalizare de zi.

637 afișări
Imaginea articolului Medlife a deschis al patrulea spital din Capitală, după o investiţie de 1,4 milioane euro

Medlife a deschis al patrulea spital din Capitală, după o investiţie de 1,4 milioane euro (Imagine: Sebastian Tataru/Mediafax Foto)

"Deschiderea spitalului Medlife Titan reprezintă răspunsul firesc la dezvoltarea clinicii noastre Titan, unde, în cei 4 ani de la inaugurare, au fost diagnosticaţi şi trataţi peste 90.000 de pacienţi. Până în prezent investiţia în cele două proiecte din zona Titan, hyperclinica şi spitalul, s-a ridicat la 2,2 milioane de euro", a afirmat Mihai Marcu, preşedintele Medlife.

Spitalul se întinde pe trei niveluri, având o suprafaţă de 1.800 de metri pătraţi. Unitatea are 31 de paturi şi dispune de un bloc operator cu o sală de operaţie unde se poate efectua orice tip de intervenţie chirurgicală.

În total, în cele 9 spitale, Medlife are 23 de săli de operaţie şi 610 paturi. Spitalele din reţeaua Medlife au realizat peste 45.000 de intervenţii chirurgicale şi peste 17.000 de naşteri.

Medlife a realizat anul trecut o cifră de afaceri de 80 de milioane de euro şi este cel mai mare jucător de pe piaţa privată de servicii medicale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici