Ministrul Finanţelor: Dacă PSD-iştii ar fi continuat să guverneze România, garantez că Grecia scria pe noi

Dacă PSD ar fi continuat să guverneze România,scrie pe Facebook ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, România ar fi avut o soartă similară cu cea a Greciei.Ministrul promite că PNL are soluţii şi anunţă că va veni în curând cu o serie de măsuri pe partea de cheltuieli şi pe partea de venituri la buget.

647 afișări
Imaginea articolului Ministrul Finanţelor: Dacă PSD-iştii ar fi continuat să guverneze România, garantez că Grecia scria pe noi

Ministrul Finanţelor: Dacă PSD-iştii ar fi continuat să guverneze România, garantez că Grecia scria pe noi

„Am prezentat situaţia reală acum venim cu soluţii! Modelul economic implementat de guvernarea socialistă în ultimii ani a fost simplu: după noi potopul. Am explicat în toţi aceşti ani că este o politică economică falimentară să creşti cheltuielile neproductive din pix. Am dat nenumărate exemple care demascau propganda sau/şi analfabetismul economic al socialiştilor. Degeaba le-am spus că modelul implementat de ei, copiat de la greci şi argentienieni, a dus în Grecia la tăierea pensiilor de 11 ori în 6 ani. Ei au continuat cu distrugerea economiei", scrie pe Facebook, într-o postare, ministrul Finanţelor Publice Florin Cîţu.

Cîţu spune că PNL a ajuns „la guvernare la timp".

„Dacă socialiştii PSD-işti ar fi continuat să guverneze România vă garantez că Grecia scria pe noi. Avem soluţii şi vom reuşi să schimbam direcţia! Dar, trebuie să înţelegem cu toţii că promisiunile socialiştilor din ultimii ani nu au susţinere în economia reală. În perioada următoare veţi vedea o serie de măsuri atât pe partea de cheltuieli, s-a terminat cu dezmăţul pe banul public, dar şi pe partea de venituri. Suntem o guvernare responsabilă dar mai ales o guvernare liberală care înţelege că bunăstarea apare prin eliberarea şi mai ales utilizarea eficientă a resurselor din sectorul privat", mai scrie Florin Cîţu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici