Ministrul Finanţelor, Viorel Ştefan, criticat pentru modul în care a făcut proiectul de buget

Ministrul Finanţelor, Viorel Ştefan, a fost criticat marţi de către premierul Sorin Grideanu şi preşedintele PSD, Liviu Dragnea, pentru modul în care a gestionat elaborarea proiectului de buget pe anul 2017, au declarat surse politice pentru MEDIAFAX.

1486 afișări
Imaginea articolului Ministrul Finanţelor, Viorel Ştefan, criticat pentru modul în care a făcut proiectul de buget

Ministrul Finanţelor, Viorel Ştefan, criticat pentru modul în care a făcut proiectul de buget

La ora transmiterii acestei ştiri, Liviu Dragnea şi Sorin Grindeanu i-au chemat, pe rând, pe unii dintre miniştrii cabinetului, aflaţi în Bucureşti, la sediul PSD din Băneasa, pentru a discuta în mod informal despre bugetele ministerelor pe care le conduc. Până la această oră, la sediul din Băneasa au ajuns miniştrii Şerban Valeca, Adriana Petcu, Marius Dunca, Andreea Păstârnac, dar şi Daniela Pescaru, secretar de stat în ministerul de Finanţe.

Şeful Executivului, Sorin Grindeanu, şi preşedintele PSD, Liviu Dragnea, s-au arătat însă nemulţumiţi de felul în care a fost gestionată elaborarea proiectului de buget, criticându-l pe ministrul de Finanţe, Viorel Ştefan, au declarat surse politice.

Liviu Dragnea a declarat luni seara că ''şi eu, şi premierul am fost nemulţumiţi constatând că ce am stabilit la plecare din ţară nu s-a reflectat în proiectul de buget. Azi am stat la discuţii cu ministru de Finanţe. (...) Nu am înţeles nici eu, nici premierul de ce a trebuie să se mărească bugetul SRI. Poate SRI nu putea să aibă o reducere aşa cum am dat eu semnalul de la Cameră de 17,8%. La Cameră putem funcţiona. De ce s-a mărit buget SRI? Nici eu, nici premierul Grindeanu nu am primit răspunsuri serioase, argumentate, urmând ca mâine să se reia discuţia''.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici