Ministrul francez de Finanţe: "Vom provoca prăbuşirea economiei ruseşti"

Ministrul francez de finanţe, Bruno Le Maire, a declarat că sancţiunile economice ale Occidentului împotriva Rusiei sunt de o "eficacitate formidabilă" şi vor duce la prăbuşirea economiei ruseşti.Ministrul francez de Finanţe: "Sancţiunile sunt de o eficacitate formidabilă. Vom provoca prăbuşirea economiei ruseşti"

4153 afișări
Imaginea articolului Ministrul francez de Finanţe: "Vom provoca prăbuşirea economiei ruseşti"

Ministrul francez de Finanţe: "Sancţiunile sunt de o eficacitate formidabilă. Vom provoca prăbuşirea economiei ruseşti"

"Putem vedea deja efectele. Tezaurul de război al lui Putin este deja redus la aproape nimic. Vom provoca prăbuşirea economiei ruseşti", a declarat Le Maire la postul de radio francez France Info. "Vom duce un război economic şi financiar total împotriva Rusiei", a adăugat el, înainte de a sublinia că "poporul rus va plăti şi el consecinţele".

Le Maire a mai spus că va purta discuţii cu şefii companiilor energetice franceze Total şi Engie despre activităţile acestora în Rusia, într-un moment în care mai multe multinaţionale îşi reduc legăturile cu această ţară. Există "o problemă de principiu" în colaborarea cu "personalităţi apropiate de puterea rusă", a declarat Le Maire.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici