Mohammad Murad a redeschis celebrul complex Amfiteatru-Panoramic-Belvedere din staţiunea Olimp. Cât te costă o vacanţă în septembrie

  • Mohammad Murad a investit 40 de milioane de euro în Amfiteatru-Panoramic-Belvedere din staţiunea Olimp
  • Complexul ar urma să aibă 1.200 de camere şi 3.000 de locuri
  • În luna septembrie, preţul pentru o săptămână este de aproape 700 de euro cu o reducere de 40%
77941 afișări

Anul acesta îţi poţi face vacanţa pe litoralul românesc deoarece apar tot mai multe oferte unde te poţi caza. O opţiune ar putea fi celebrul lanţ de hoteluri Amfiteatru, Panoramic, Belvedere din staţiunea Olimp.

Omul de afaceri libanez, Mohammad Murad a cumpărat acum doi ani complexul hotelier iar anul acesta vrea să îl deschidă.  El a transformat hotelurile din epoca de aur într-un complex de 4*.

Murad a investit în afacerea lui 40 de milioane de euro. Complexul ar urma să aibă 1.200 de camere şi 3.000 de locuri. Trebuie să ştii că o săptămână de vacanţă în luna septembrie te-ar costa aproximativ 700 de euro, cu o reducere de 40%.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici