Money Chat Podcast revine din 1 februarie cu un nou sezon de educaţie financiară

133 afișări
Imaginea articolului Money Chat Podcast revine din 1 februarie cu un nou sezon de educaţie financiară

Money Chat Podcast revine din 1 februarie cu un nou sezon de educaţie financiară

Raiffeisen Bank lansează începând cu 1 februarie noul sezon Money Chat Podcast, disponibil pe toate platformele de streaming audio. Podcastul, premiat în 2021 cu bronz la categoria Best Brand Podcast în cadrul Webstock, este răspunsul băncii la nevoia constantă de educaţie financiară.  
 
În cele zece episoade ale celui de-al doilea sezon, fiecare invitat va dialoga pe teme financiare cu omul de radio, Andreea Remeţan. Subiectele abordate vor fi diverse: de la cum sa-ţi trăieşti viaţa fără bani cash în buzunar până la siguranţa plăţilor online sau cum să-ţi sporeşti veniturile. Toţi invitaţii Money Chat Podcast fac parte din echipa de profesionişti ai Raiffeisen Bank şi fiecare dintre aceştia vor împărtăşi cu noi sfaturi valoroase pentru sănătatea financiară.
 
„În cel de-al doilea sezon Money Chat Podcast, ne-am dorit să-i ascultaţi pe colegii noştri din bancă, buni profesionişti cu informaţii financiare practice, utile şi uşor de înţeles. Este limpede că în ultimii ani publicul din România a început să fie mult mai conştient de importanţa educaţiei financiare şi a devenit mult mai informat. Sperăm ca şi cele zece episoade să fie gustate de ascultători ca un aperitiv financiar valoros pentru aceştia”, a declarat Laura Mihăilă, Director de Marketing, Comunicare&User Experience la Raiffeisen Bank.
 
Timp de zece săptămâni, vă aşteaptă câte un nou episod de podcast în fiecare zi de miercuri, începând cu ora 12:00, pe toate platformele de streaming audio. Money Chat Podcast este parte din platforma de educaţie financiară Money Bistro a Raiffeisen Bank. 
 
Despre Raiffeisen Bank
 
Raiffeisen Bank Romania, o bancă universală de top, este activă pe piaţa bancară din România de 25 ani şi serveşte peste 2,3 milioane de clienţi, persoane fizice şi juridice. Banca are 4900 de angajaţi, 295 unităţi, 1131 ATM&MFM şi 27.000 POS-uri.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici