Netflix va împrumuta circa 1 miliard de dolari pentru finanţarea de producţii noi

Netflix a anunţat, miercuri, că intenţionează să împrumute circa 1 miliard de dolari, la o zi după ce compania de streaming şi-a dublat estimările privind numărul noilor clienţi, anunţă Reuters.

436 afișări
Imaginea articolului Netflix va împrumuta circa 1 miliard de dolari pentru finanţarea de producţii noi

Netflix va împrumuta circa 1 miliard de dolari, pentru noi producţii

Compania intenţionează să finanţeze producţii originale, să cumpere conţinut şi pentru alte posibile achiziţii, într-un moment în care studiourile majore din SUA opresc producţia şi întârzie lansările de filme, din cauza blocajelor cauzate de coronavirus.

Cele mai multe programe pentru 2020 şi o mare parte din cele pentru 2021 au fost deja filmate şi se află în post-producţie, a declarat, marţi, directorul de conţinut Ted Sarandos, adăugând că compania lucra la peste 200 de astfel de proiecte.

Piaţa a devenit mai competitivă odată cu debutul Disney + al lui Walt Disney Co şi cu alţi noi rivali. Acest lucru a determoinat Netflix să-şi extindă agresiv conţinutul şi să caute creşteri peste hotare.

Compania, care are o datorii de aproximativ 15 miliarde de dolari, a strâns ultima dată 2 miliarde de dolari în octombrie 2019.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici