Noua variantă a modelului Audi A6, comercializată în România de la sfârşitul lunii octombrie

Noua variantă a modelului Audi A6 va fi comercializată pe piaţa românească începând cu sfârşitul lunii octombrie, în cinci variante de motorizare pe benzină şi patru diesel.

346 afișări
Imaginea articolului Noua variantă a modelului Audi A6, comercializată în România de la sfârşitul lunii octombrie

Noua variantă a modelului Audi A6 va fi comercializată în România de la sfârşitul lunii octombrie (Imagine: www.audi.ro)

"Noul Audi A6 are cinci motoare pe benzină şi patru diesel, cu patru, şase şi opt cilindri. Cu excepţia a două dintre ele, motoarele sunt noi. Toate propulsoarele se alimentează prin injecţie directă folosind sistemul common rail", a declarat într-o conferinţă de presă şeful proiectului tehnic al modelului A6, Viorel Hartmann.

Preţul modelului va fi anunţat de Porsche România, importatorul mărcii Audi pe piaţa românească, la momentul lansării.

Motoarele pe benzină sunt de 2 litri, 2,8 litri, 3 litri şi 4,2 litri şi dezvoltă între 170 CP şi 350 CP, în funcţie de variantă. Cele diesel sunt de 2 litri, cu 170CP şi 136 CP, de 2,7 litri, cu 190CP, şi de 3 litri, cu 240 CP.

Noua variantă a fost prezentată joi, la Dusseldorf.

Prima variantă a modelului A6 a fost lansată în 2004 şi, împreună cu cele care au urmat, au înregistrat vânzări de 1,6 milioane de unităţi.

Audi a comercializat în primul semestru pe piaţa românească 1.522 de unităţi, în creştere cu 16,1% faţă de primele şase luni ale anului trecut. Cele mai bine vândute modele au fost A4, cu 672 de unităţi de la lansare, în luna februarie, SUV-ul Q7, cu 251 de unităţi, şi A3, cu 234 de unităţi.

Vânzările mărcii Audi pe piaţa românească au crescut anul trecut cu 42%, la 2.656 unităţi.

Importatorul Audi în România este Porsche România, companie care mai importă mărcile Volkswagen, Audi, Skoda, Porsche şi Volkswagen Autovehicule Comerciale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici