Noul iPhone ar putea aduce vânzări record pentru Apple. Cum s-ar putea numi noul model

Apple ar putea depăşi recordul de vânzări de 1,7 milioane de dolari într-o zi datorită noului iPhone, care ar putea fi prezentat marţi în cadrul unui eveniment special.

1775 afișări
Imaginea articolului Noul iPhone ar putea aduce vânzări record pentru Apple. Cum s-ar putea numi noul model

Apple (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Părerile analiştilor sunt împărţite cu privire la ceea ce se va petrece în cadrul evenimentului organizat de Apple, scrie dailymail.co.uk.

Astfel, există zvonuri potrivit cărora noul model Apple s-ar putea numi iPhone 5 sau iPhone 4S.

Cele mai recente zvonuri despre noul iPhone

Apple a invitat presa la un "eveniment special" organizat marţi la sediul central din Cupertino, California, denumit "Let's talk iPhone" ("Să vorbim despre iPhone" - n.r.).

Locaţia aleasă de companie este neobişnuită, deoarece Apple organizează de obicei lansările de produse într-una dintre uriaşele săli de conferinţă din San Francisco.

Invitaţia nu oferă alte detalii, iar reprezentanţii companiei au refuzat să dea alte informaţii.

Noul iPhone va fi primul produs important lansat după preluarea postului de director general de către Tim Cook, după ce Steve Jobs a demisionat în luna august.

Nu este clar dacă Jobs, care a preluat poziţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie, va fi prezent la eveniment.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici