O celebră marcă auto de lux face economii şi reduce cu 10% echipa de management

Audi, marcă deţinută de Vlokswagen, va reduce 10% din poziţiile de management, în încercarea de a-şi reduce costurile, anunţă Reutes, citând cotidianul Handelsblatt.

1189 afișări
Imaginea articolului O celebră marcă auto de lux face economii şi reduce cu 10% echipa de management

O celebră marcă auto de lux face economii şi reduce cu 10% echipa de management

„Un lucru este clar, costurile noastre sunt prea mari”, a spus Bram Schot, CEO-ul companiei. El a reafirmat intenţia companiei de a-şi reduce cheltuielile cu 15 miliarde de euro până în 2022.

Compania a anunţat că va investi 14 miliarde de euro până în 2023 în mobilitate electrică, digitalizare şi autoturisme autonome.

Divizia riscă să îşi piardă poziţia de lider în dezvoltare în conglomeratul VW, în urma potenţialei alianţe a companiei mamă cu Ford.

Audi intenţionează să îşi reducă numărul de tipuri de motoare cu o treime şi negociază eliminarea schimbului de noapte la fabrica din Ingolstadt, a adăugat Schot.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici