O veste bună: Mercedes măreşte producţia la fabrica de cutii de viteze de la Sebeş

  • Star Assembly a crescut capacitatea producţiei transmisiei 8G-DCT
  • 145 de noi locuri de muncă la fabrica de cutii de viteze de la Sebeş
  • Anul trecut, Star Assembly a rulat afaceri în scădere cu 2,2% faţă de anul anterior
889 afișări
Imaginea articolului O veste bună: Mercedes măreşte producţia la fabrica de cutii de viteze de la Sebeş

Produce în criză când alţii reduc: grupul german Daimler anunţă creşterea producţiei de cutii de viteze la Sebeş datorită cererii mari pentru maşinile Mercedes-Benz, anunţă Ziarul Financiar.

Star Assembly, divizia locală a Grupului Daimler care produce transmisiile automate şi a treia cea mai mare companie producătoare din industria auto din ţară, a crescut capacitatea producţiei transmisiei 8G-DC. 145 de noi locuri de muncă au fost astfel create.

  • Star Assembly a rulat afaceri de 1,53 mld.euro în 2019
  • Star Assembly şi Star Transmission, companii Mercedes-Benz AG, au în present circa 3.000 angajaţi
  • Star Assembly a pornit în acest an şi producţia cutiei 8G-DCT hybrid

„A fost o oportunitate foarte bună pentru a asigura temporar activitate pentru 70 de colegi prin detaşarea de la Cugir, iar o parte dintre aceşti angajaţi vor continua să îşi desfăşoare activitatea la Sebeş. Pentru a acoperi diferenţa de personal, Star Assembly caută colegi care să sprijine activitatea de producţie a cutiei cu dublu ambreiaj 8G-DCT de la Sebeş. Conducerea companiei a depus eforturi susţinute pentru ca niciun angajat să nu îşi piardă locul de muncă la Cugir“, au spus oficialii companiei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici