- Home
- Economic
- BUCUREŞTI, (01.11.2024, 09:07)
- Rafael Hekman
OpenAI introduce funcţia de căutare în ChatGPT, integrând-o direct în chatbot
Pasul plasează compania în competiţie cu giganţii Alphabet (Google) şi Microsoft (Bing), precum şi cu firme emergente ca Perplexity.
Urmărește
114 afișări
OpenAI introduce funcţia de căutare în ChatGPT, integrând-o direct în chatbot
Funcţia de căutare din ChatGPT va permite utilizatorilor să obţină răspunsuri rapide şi actualizate, inclusiv linkuri către surse relevante de pe web, în funcţie de întrebările adresate.
„Căutarea ChatGPT utilizează furnizori terţi de căutare, precum şi conţinut direct de la partenerii noştri pentru a oferi informaţiile căutate de utilizatori”, a declarat OpenAI într-o postare pe blog. Modelul de căutare este o versiune optimizată a GPT-4o, iar funcţia este disponibilă pentru utilizatorii ChatGPT Plus şi Team.
Clienţii de tip enterprise şi cei din domeniul educaţional vor avea acces la această funcţie în săptămânile următoare, iar utilizatorii gratuiti o vor putea folosi în lunile viitoare. OpenAI, condusă de Sam Altman, a încheiat parteneriate cu mai mulţi editori de conţinut în acest an, inclusiv cu Condé Nast, Time, Financial Times, Axel Springer, Le Monde şi Prisa Media din Spania.
ULTIMELE ȘTIRI
-
În 2024, România a cheltuit doar 2% din PIB pe Apărare. Majoritatea banilor au fost cheltuiți pe achiziții militare, soldele militarilor și pensii
-
AUR cere sesiune extraordinară a Parlamentului pentru a începe suspendarea lui Klaus Iohannis
-
Anchetă a poliţiei după ce AfD a împărţit pliante în forma unor bilete de avion pentru deportare
-
Preşedintele Xi laudă relaţiile economice dintre China şi UE înainte de revenirea lui Trump
Compania a colaborat îndeaproape cu industria de ştiri, colectând feedback de la parteneri pentru a îmbunătăţi funcţia de căutare. Orice website sau editor poate opta să apară în rezultatele ChatGPT.
În luna iulie, OpenAI a lansat în mod selectiv SearchGPT, un prototip de motor de căutare AI cu acces în timp real la informaţii de pe internet. La începutul lunii octombrie, OpenAI a obţinut finanţare de 6,6 miliarde de dolari, atingând o potenţială evaluare de 157 de miliarde de dolari, ceea ce ar putea consolida poziţia sa printre cele mai valoroase companii private la nivel global.
Citește pe alephnews.ro: BREAKING NEWS: Databricks, compania de date şi AI în spatele căreia se află Ion Stoica şi Matei Zaharia, a obţinut o finanţare de peste 5 mld. dolari de la fonduri precum Blackstone, Apollo Global Management şi Blue Owl Capital. Acordul vine în paralel cu o rundă de finanţare de la investitori de 10 mld. dolari, care a ridicat valoarea companiei la 62 de mld. dolari
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Arhivele Naționale ale Marii Britanii desecretizează documente MI5: Mărturisirile celor mai cunoscuți agenți ai Uniunii Sovietice. Cine sunt cei 5 „agenți Cambridge”
Cum ar arăta viaţa fără asigurări: câţi bani ar trebui să scoată din buzunar un român fără asigurare de călătorie şi sănătate
Ţara care nu mai vrea să le cumpere străinii casele. Guvernul a impus taxe uriaşe pentru persoanele din afara UE care vin să cumpere proprietăţi
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Cu cât se vinde o monedă de 5 lei pe OLX, în 2025. Poate fi o „comoară” pentru colecționari!
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe