Orange aduce terminalul iPhone 3G în România, din 22 august (Galerie Foto)

Orange va aduce terminalul iPhone 3G în România, vânzările urmând să înceapă din 22 august, după ce operatorul de telefonie mobilă a semnat un acord cu compania americană Apple.

96 afișări
Imaginea articolului Orange aduce terminalul iPhone 3G în România, din 22 august (Galerie Foto)

Orange aduce terminalul iPhone 3G în România, din 22 august

"Pe data de 22 august, la ora 00:00, Orange va deschide simultan porţile a 6 magazine Orange din ţară, unde clienţii Orange sunt aşteptaţi sa ia parte la lansarea oficială a iPhone: Orange concept store din Bucureşti şi magazinele Orange din Iaşi (Bd. Anastasie Panu), Cluj (Bd. 21 Decembrie), Braşov (St. Mureşenilor), Timişoara (Bd. Republicii) şi Constanţa (Şos. Ştefan cel Mare)", se arată într-un comunicat al Orange.

Începând de joi, 7 august, clienţii îşi pot înregistra online pre-comanda la adresa www.orange.ro.

GALERIE FOTO

Terminalul va fi disponibil, din 22 august, în toate magazinele Orange, precum şi într-un număr de magazine selectate ale partenerilor.

În primele şase luni ale anului, numărul de clienţi ai Orange România s-a majorat cu 17,7% faţă de perioada similară a anului trecut, la 10,1 milioane, iar veniturile au avansat cu 9%, la 628 milioane euro.

Lansat în iunie 2007 în Statele Unite, iPhone este un terminal care combină un telefon, un browser Web şi un player audio şi video. La momentul lansării, un terminal era vândut la preţul de 500 de dolari sau 600 de dolari, în funcţie de memorie.

În cel de-al treilea trimestru al anului fiscal 2008, încheiat la 28 iunie 2008, Apple a vândut 717.000 terminale iPhone, faţă de 270.000 în aceeaşi perioadă a anului trecut. În primul week-end de la lansarea noului model iPhone, în iulie 2008, Apple a vândut un milion de unităţi în 21 de ţări.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici