(P) Izolatia acoperisului cu terasa circulabila, necirculabila, sau terasa cu vegetatie

Societatea de hidroizolatii Conduraru Grup Construct Srl, va supune atentiei urmatorul articol in contextul in care sunteti beneficiarul sau antreprenorul unei lucrari ce vizeaza executia lucrarilor de izolatii pentru sisteme noi de terasa circulabila, terasa necirculabila, terasa inierbata cu vegetatie, sau pur si simplu sunteti proprietarul unui imobil ce necesita lucrari de reabilitare la terasa acestuia.

2289 afișări
Imaginea articolului (P) Izolatia acoperisului cu terasa circulabila, necirculabila, sau terasa cu vegetatie

(P) Izolatia acoperisului cu terasa circulabila, necirculabila, sau terasa cu vegetatie

Hidroizolatii Conduraru, are o experienta de peste 15 ani in realizarea lucrarilor de hidroizolatii si termoizolatii, fiind un partener de incredere in furnizarea si aplicarea sistemelor profesionale de hidroizolatie aferente fiecarui tip de constructie in parte, fie ca vorbim despre o constructie civila, o constructie industriala sau lucrari aditionale de hidroizolare a bailor, balcoanelor, bazinelor sau piscinelor. 

Conduraru Grup Construct, va propune un sistem eficient de hidroizolatie, ce prevede aplicarea unei structuri de hidroizolatie compusa din sapa de panta, strat de difuzie si bariera contra vaporilor, strat de termoizolatie compus din placi rigide de polistiren EPS 200/250 sau XPS 30/32 kg/m3, placi din vata minerala bazaltica sau placi de poliuretan rigid cunoscut sub denumirea de PIR. Sistemul de termoizolatie si hidroizolatie se inchide prin aplicarea sapei armate de panta si protectie, aplicarea stratului de amorsa bituminoasa, aplicarea celor doua straturi finale de membrana bituminoasa, din care ultimul cu ardezie.

Acest sistem poate fi aplicat in ambele variante de terasa, exceptie facand sistemul circulabil careia ii aplicam protectia sau finisajul dorit dupa caz, cum ar fi: gresie, dale, geotextile + pietris, sau deck din lemn. In cazul unei terase necirculabile, sistemul se inchide la membrana cu ardezie, fiind protejata UV.

In cazul unei terase cu vegetatie, sistemul include hidroizolatie cu membrana antiradacina, sistem de irigare, sistem de drenaj, fiind inchis cu stratul de vegetatie propriu zis, care poate fi similar cu a unei grădini de la nivelul solului, putând fi foarte bogat ca varietate de specii, cele mai importante criterii în alegerea acestora fiind clima şi microclima amplasamentului, precum şi rata lor de creştere anuală, acest aspect fiind stabilit de comun acord cu arhitectul peisagist.

Nu in ultimul rand recomandam pentru lucrari de hidroizolatii ce vizeaza reabilitarea partiala a unei terase, aducand in discutie imobile precum sunt diversele hale sau depozite ale unor fabrici, asociatiile de proprietari sau locatari, sa solicite o constatare a situatiei din teren, pentru o propunere eficienta in raport cu structura existenta a acelui acoperis.

Conduraru Grup Construct, detine propria logistica si va ofera garantia celor mai sigure sisteme de termoizolatii si hidroizolatii, avand personal calificat si specializat pentru aplicarea sistemelor mai sus mentionare, avand o experienta de peste 15 ani pe piata constructiilor civile si industriale din Romania.

Hidroizolatii Conduraru – calitate pentru viitor!

 

SC CONDURARU GRUP CONSTRUCT SRL
Site: www.hidroizolatii-conduraru.ro
Str. Ulieşului, nr. 15, Sector 2, Bucureşti
Telefon: 0721.724.104 / 0756.724.104
E-mail: office@hidroizolatii-conduraru.ro 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici