(P) Leasing usor de înţeles de la Raiffeisen Leasing

Leasingul explicat mai simplu ca oricand. Atat de simplu, încat poate fi inteles si copiii in varsta de 5 ani.

1638 afișări
Imaginea articolului (P) Leasing usor de înţeles de la Raiffeisen Leasing

(P) Leasing usor de înţeles de la Raiffeisen Leasing

La nivelul Raiffeisen Leasing comunicarea este una simpa si sincera. Ne dorim ca fiecare client sa inteleaga ce inseamna finantarea in leasing si cand le este utila, cu accent pe transparenta si claraitatea costurilor si a tuturor caracteristicilor specifice acestui produs.

A fost o provocare pentru noi sa ne gandim cum putem vorbi despre transparenta si cum o putem sustine fara a ne inscrie intr-un stereotip, in care doar sa peroram acest principiu fara a-l puteademonstraprin fapte concrete.

Am realizat o serie de trei filmulete sub forma unui experiment, prin care am dorit sa evidentiem faptul ca esenta leasingului este simpla si daca este explicata correct si sincer poate fi inteleasa si de un copil de 5 ani.

Desigur, copiii nu au incetat sa ne surprinda. Va invitam sa descoperiti o perspectivamai mult decat sincera si deschisa asupra leasingului, cu replici spumoase si explicatii dintre cele mai haioase din partea copiilor.

Va invitam sa urmariti filmuletele pe: www.raiffeisen-leasing.ro

Canalul nostru de Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCDfz237YEw6UBWQYaDuELww

Facebook: https://www.facebook.com/RaiffeisenLeasingRomania

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leasing pentru IMM:

Pentru IMM-uri leasingul este formula de finanţare cea mai bună, pentru că nu presupune garanţii, iar timpul de aprobarare este mai mic decât în cazul creditelor bancare. Pentru o companie mică la început de drum aceste avantaje înseamnă foarte mult. Cu timpul, odată cu creşterea businessului IMM-urile pot migra către finanţarea oferită de bănci. Leasingul este un «entry gate» (poartă de intrare - n.red.) pentru IMM-uri către finanţarea bancară“,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici