(P) Promocodi România: coduri de discount pentru toate bugetele

Sunt atât de multe opţiuni noi de economisire pentru cetăţenii români, pornind de la codurile de discount, cupoanele alfanumerice oferite de principalele magazine din România, cum ar fi Elefant, Flanco, Altex.

1502 afișări
Imaginea articolului (P) Promocodi România: coduri de discount pentru toate bugetele

(P) Promocodi România: coduri de discount pentru toate bugetele

Datorită noilor tehnologii (bonuri sau cupoane), care sunt donate de magazinele din oraş sau de exemplu, prin supermarket-uri au fost înlocuite cu cupoane, sau mai bine zis cu coduri de reducere, deoarece codul este o combinaţie de litere şi numere pe care să le puteţi folosi în magazinele online, unde veţi beneficia de reduceri ale comenzilor.

Promocodi România este un proiect al companiei Divergent Ltd, companie cu sediul în Bulgaria ce vă oferă coduri de discount pe piaţa din România. Prin intermediul site-ului www.promocodi.com/ro/ aveţi posibilitatea de a folosi coduri promoţionale, ce sunt oferite de către magazinele online din România.

"Potrivit statisticilor pe care le avem pe diferite pieţe internaţionale" - confirmă expertul în cupoane - "piaţa codurilor de discount este în evoluţie profundă şi este în continuă creştere. Potrivit datelor furnizate de reţelele de afiliere internaţionale precum AWIN şi Tradedoubler, cupoanele reprezintă un fenomen important care se răspândeşte în Asia, Orientul Mijlociu şi America de Sud ".

Pe toate pieţele europene există giganţi ai comerţului electronic internaţional, cum ar fi Amazon şi Groupon.


În România, Amazon este cel mai vizitat site de comerţ electronic, iar procentul de utilizatori care caută coduri de discount Amazon este cu adevărat remarcabil. În plus, magazinele care vând prin această piaţă au posibilitatea de a-şi oferi clienţilor promoţii cu cupoane promoţionale, care permit o reducere a preţului.

Acelaşi magazin online eBay nu are nevoie de o introducere şi este, fără îndoială, principalul portal care oferă produse reduse pe multe pieţe mondiale. Este posibil să alegeţi dintre multe produse oferite pe piaţa de brand nou.

Printre cele mai vizitate magazine din România se numără Elefant, Carturesti, Flanco, Altex şi marca Notino.Pentru a obţine reduceri substanţiale ale achiziţiilor în principalele portaluri de comerţ electronic din România şi în peste 400 de magazine, nu pierdeţi ocazia de a vizita Promocodi România un punct de referinţă real pentru toţi românii din ţara noastră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici