Peste 40% din sejururile exotice sunt rezervate prin early booking

Peste 40% din sejururile exotice, în destinaţii precum Maldive, Punta Cana, Tenerife şi Cancun, care costă peste 2.000 de euro/pachet, sunt rezervate prin early booking, preţurile fiind cu până la 25% mai mici, potrivit agenţiei online Paravion.

482 afișări
Imaginea articolului Peste 40% din sejururile exotice sunt rezervate prin early booking

Peste 40% din sejururile exotice sunt rezervate prin early booking (Imagine: Adriana Neagoe/ Mediafax Foto)

"Tot mai mulţi români profită de ofertele Early Booking şi îşi caută deja sejururi pentru concediile pe care şi le-au programat pentru prima jumătate a acestui an. Astfel, numărul pachetelor early booking vândute de Paravion în ianuarie a crescut cu 40% faţă de aceeaşi lună din 2015", se arată într-un comunicat al companiei.

Conform Paravion, circa 60% din totalul vânzărilor de pachete early booking au fost generate de destinaţiile exotice, restul rezervărilor fiind făcute pentru vacanţe clasice de vară.

În ceea ce priveşte metoda de plată a pachetelor early booking, de regulă clienţii optează pentru plata unui avans de 30% - 50%.

Cele mai căutate destinaţii exotice sunt Punta Cana, unde 11 nopţi la un hotel de cinci stele costă 900 euro/persoană, Tenerife (11 nopţi la un hotel de cinci stele costă 1.000 euro/persoană) şi Thailanda, unde un pachet de 12 nopţi de cazare la un hotel de patru stele costă 1.060 euro/persoană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici