Piaţa imobiliară din Londra, în cădere liberă. Investitorii sunt îngrijoraţi de rezultatul votului pentru Brexit

Piaţa imobiliară simte presiune din cauza incertitudinii politice, având în vedere votul pentru viitorul Marii Britanii în Uniunea Europeană, precum şi alegerile din mai, precum şi o liră mai slabă. Toate acestea au dus la scăderea preţurilor la locuinţe în unele zone din Londra, scrie Bloomberg.

2642 afișări
Imaginea articolului Piaţa imobiliară din Londra, în cădere liberă. Investitorii sunt îngrijoraţi de rezultatul votului pentru Brexit

Piaţa imobiliară din Londra, în cădere liberă. Investitorii sunt îngrijoraţi de rezultatul votului pentru Brexit

Cererea pentru locuinţe a scăzut puternic în Londra în luna martie, lucru care reflectă îngrijorările investitorilor legate de rezultatul votului pentru Brexit din 23 iunie. Indicele preţurilor la imobiliare din Londra a scăzut în martie la 42 faţă de 50, cât era în aceeaşi perioadă a anului trecut.

”În condiţiile în care achiziţiile pentru închiriere s-au diminuat, piaţa naţională începe să încetinească, iar asta este evident în Londra. Preţurile încep să scadă în mai multe părţi din Capitală, deşi principala îngrijorare este în zonele centrale”, a spus Simon Rubinshon, economistul şef al RICS.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici