Pixel 3 şi Pixel 3 XL au fost lansate oficial. Cu ce surprize vin noile smartphone-uri de la Google | VIDEO

Mult aşteptatele Google Pixel 3 şi Pixel 3 XL au fost lansate în mod oficial, confirmând cam tot ceea ce ştiam deja despre hardware-ul acestora.

676 afișări
Imaginea articolului Pixel 3 şi Pixel 3 XL au fost lansate oficial. Cu ce surprize vin noile smartphone-uri de la Google | VIDEO

Pixel 3 şi Pixel 3 XL au fost prezentate oficial. Cu ce surprize vin noile smartphone-uri de la Google

Surprizele au fost însă pe partea de software, Google pregătind o serie de funcţii dedicate noilor telefoane, atât pentru a îmbunătăţi performanţa la capitolul foto, cât şi pentru utilizarea de zi cu zi, unde sunt acum disponibile mai multe funcţii bazate pe AI.

Pixel 3 - caracteristici tehnice

Pixel 3, modelul de bază, este pentru prima dată livrat cu un panou OLED de 5,5” pe format 18:9 FHD+, acesta fiind doar o versiune mai mică a modelului XL, fără compromisuri la nivel hardware. Vorbim despre o configuraţie cu chipset Snapdragon 845, 4 GB memorie RAM şi 64 GB stocare internă, Bluetooth 5.0 şi difuzoare stereo pe partea din faţă. Google se laudă cu un nou cip de securitate numit Titan M, similar cu ceea ce Apple numeşte „secure enclave”, care stochează informaţiile personale precum parole şi cheile pentru criptare local, fără să poată fi accesate din altă parte.

În partea de sus, Pixel 3 vine echipat cu un sistem de două camere foto frontale, ambele cu senzor de 8 megapixeli. Unul captează imagini „normale”, în timp ce al doilea beneficiază de un unghi mai deschis, pentru a realiza autoportrete de grup. Carcasa este acum realizată din sticlă pe ambele părţi, pe spate fiind inclus şi un modul de încărcare wireless. De asemenea, acestea sunt primele telefoane Google Pixel rezistente la apă conform standardului IP68.

Camera principală de 12 megapixeli beneficiază de un singur senzor, însă acesta poate realiza cam toate funcţiile pe care le-am văzut pe alte telefoane, precum mod portret, mod nocturn şi un zoom îmbunătăţit de AI. Cum se comportă aceste funcţii în realitate, vom afla însă când telefoanele ajung pe piaţă.

Pixel 3 XL - caracteristici tehnice

Pixel 3 XL este însă modelul pe care l-am tot văzut în leak-uri. Design-ul cu notch pronunţat nu este cel mai arătos, însă acesta vine cu un ecran de 6,3” QHD+ şi cu hardware identic în rest. 

Citeşte continuarea....

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici