Video Platforma IMM Invest nu funcţionează la nici şase zile de la lansare

  • IMM-urile afectate de criză au nevoie de ajutor de la stat
  • Platforma IMM Invest, menită să ofere ajutor în acest sens, e încă blocată
  • Antreprenorii sunt nerăbdători să depună cererile pentru credite
936 afișări

Dacă ai o mică afacere cel mai probabil ţi-ar prinde bine ajutorul statului, în perioada aceasta. Mulţi antreprenori vor depună cererile pentru credite, dar aşteptarea lor se întinde pe tot mai multe zile.

Carmen Martinescu, director economic la o firmă de utilaje agricole: Ne gândeam să facem un credit şi pentru capital de lucru şi pentru achiziţia unui teren, nişte investiţii. Deci noi intenţionăm să facem ambele tipuri de credite, pentru că ele sunt foarte avantajoase pentru dezvoltarea ulterioară a companiei.

Platforma IMM Invest care oferă companiilor posibilitatea de a fi finanţate, este încă nefuncţională, la a şasea zi de la lansare.

Carmen Martinescu, director economic la o firmă de utilaje agricole: Noi am vorbit deja cu cei de la bancă, ei ştiu că ne-am manifestat interesul şi sunt gata să proceseze cererea noastră în condiţiile în care reuşim să ne înregistrăm pe lista repsectivă.

Repornirea platfomei imm Invest e în sarcina ministrului de finanţe şi va fi mutată pe server-ele STS, a transmis Florin Jianu, preşedintele Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România, într-un live pe pagina sa de Facebook.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici