Porsche România va lansa în luna octombrie noul model Volkswagen Golf

Porsche România va lansa în luna octombrie noua variantă a modelului Volkswagen Golf, cea de-a şasea generaţie, care va dispunde de două motorizări pe benzină şi patru pe benzină, a anunţat, marţi, compania.

20 afișări
Imaginea articolului Porsche România va lansa în luna octombrie noul model Volkswagen Golf

Porsche România va lansa în luna octombrie noul model Volkswagen Golf

Motoarele diesel de 2 litri vor dezvolta 110 CP şi 140 CP, iar cele pe benzină vor include patru variante, respectic cu 80 CP, 102 CP, 122 CP şi 160 CP.

Propulsoarele au un consum cuprins între 4,5 litri de carburant la 100 de kilometri şi 6,4 litri, în funcţie de versiune.

Preţurile modelului Golf 6 pentru România vor fi comunicate în apropierea momentului lansării.

"Cea de-a şasea generaţie a modelului Golf face trecerea la sistemul de injecţie Common-Rail pentru motoarele diesel, iar sistemele TSI şi DSG reduc consumul de carburant până la 28 de procente", a declarat, într-un comunicat, directorul mărcii Volkswagen din cadrul Porsche România, Matei Albulescu.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici