Poşta va livra permisele de conducere în următorii patru ani. Suma pe care o va încasa

Poşta Română va furniza Regiei Autonome Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat, în următorii patru ani, servicii de curierat pentru livrarea permiselor de conducere şi a certificatelor de înmatriculare a vehiculelor la domiciliul solicitanţilor.

715 afișări
Imaginea articolului Poşta va livra permisele de conducere în următorii patru ani. Suma pe care o va încasa

Poşta va livra permisele de conducere în următorii patru ani. Suma pe care o va încasa (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Contractul este de 32,1 milioane lei. Valoarea contractului include TVA.

Contractul a fost atribuit prin licitaţie în prima parte a lunii iunie, iar Poşta Română a fost singurul ofertant în cadrul procedurii de atibuire, conform datelor publicate de www.e-licitatie.ro.

Conform caietului de sarcini, operatorul poştal naţional va livra minim cinci milioane de plicuri pe perioada contractului.

Poşta a mai câştigat un contract pentru transportul permiselor şi certificatelor în 2009, pentru 50 de milioane de lei.

Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat a fost înfiinţată în 2005 şi are ca obiect de activitate, printre altele, şi prestarea unor servicii, direct sau în calitate de intermediar, la cererea şi in contul beneficiarilor străini, privind înmatricularea şi radierea din circulaţie a autovehiculelor, precum şi instruirea în vederea susţinerii examenelor de conducător auto.

Poşta este cel mai mare operator local de profil şi are o reţea teritorială de 5.600 de unităţi poştale şi 32.000 de angajaţi. Acţionarii companiei sunt Ministerul pentru Societatea Informaţională - 75% şi Fondul Proprietatea - 25%.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici