VIDEO  Poveste americană: o patiserie mică a devenit o afacere de succes după ce Tesla i-a dat gaură în buget

Brutăria Giving Pies, din San Francisco, s-a trezit într-o gaură de 2.000 de dolari când Tesla a anulat o comandă cu puţin timp înainte de livrare, însă, de aici, totul a luat o turnură pozitivă.

5237 afișări
Imaginea articolului Poveste americană: o patiserie mică a devenit o afacere de succes după ce Tesla i-a dat gaură în buget

Poveste americană: o patiserie mică a devenit o afacere de succes după ce Tesla i-a dat gaură în buget

Elon Musk a trebuit să intervină personal pentru a plăti 4.000 de mini-prăjituri, după ce compania sa a anulat o comandă în ultimul moment.

O brutărie din San Francisco, Giving Pies, a rămas cu o pagubă de 2.000 de dolari când Tesla şi-a anulat comanda cu puţin timp înainte de livrare.

Atunci când mica afacere a apelat la reţelele de socializare pentru a se plânge, Elon Musk a spus că va plăti banii.

Musk, cel mai bogat om din lume, le-a cerut celor de la Tesla să plaseze o nouă comandă, dar brutăria a spus că acum este atât de copleşită de clienţi şi nu mai poate face faţă comenzilor.

„Este uimitor, sunt uimit”, a declarat Voahangy Rasetarinera, proprietara brutăriei din San Jose, pentru NBC. „Sunt atât de recunoscătoare, este incredibil, oamenii sunt minunaţi”. Răspunsul său a venit după ce Musk a apelat la reţelele de socializare pentru a rezolva controversa.

„Tocmai am aflat despre ce s-a întâmplat”, a spus el într-o postare pe X, fost Twitter, răspunzând la o postare publicată de un post local despre faptul că Tesla a anulat comenda. „O să rezolv lucrurile cu brutăria”, a mai promis omul de afaceri

Doamna Rasetarinera a explicat, de asemenea, de ce noua cerere a celor de la Tesla - pentru alte 3.600 de mini prăjituri - a fost respinsă. „Din păcate, nu pot răspunde pentru evenimentul lor, deoarece cu toată munca pe care am făcut-o, am rămas fără provizii”, a spus ea.

Primarul din San Jose s-a numărat şi printre cei care au venit să cumpere o prăjitură, ca gest de susţinere al afacerii.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici