Povestea unei mame care a renunţat la o carieră în asigurări pentru una în crypto. Acum câştigă într-o lună cât făcea într-un an

Brenda Gentry, 46 de ani, a lucrat pentru mai mult de un deceniu în asigurări la compania USAA, însă în octombrie 2021 şi-a dat demisia şi a decis să îşi orienteze toate eforturile profesionale înspre lumea crypto, potrivit CNBC.

6430 afișări
Imaginea articolului Povestea unei mame care a renunţat la o carieră în asigurări pentru una în crypto. Acum câştigă într-o lună cât făcea într-un an

Brenda Gentry conduce în prezent propria firmă de consultanţă în crypto, pe care a lansat-o după ce a decis să îşi dea demisia de la locul de muncă.

Gentry locuieşte în San Antonio, Texas, şi priveşte criptomonedele drept o oportunitate de a acumula avere pentru ea şi pentru familia ei.

Înainte de a-şi părăsi jobul din asigurări pentru a se dedica pieţei crypto, Brenda Gentry a început să investească în diferite criptomonede în timpul lockdown-ului din 2020. A început cu investiţii mici pe care le-a majorat treptat.

Până la începutul lui 2021 ea reuşea deja să înregistreze câştiguri semnificative, depăşind chiar şi acumulările din aşa-numitul plan de pensie 401(k) – un instrument care îi stimulează pe angajaţii americani să economisească bani pentru pensionare, care se transformă pentru mulţi dintre aceştia într-o ţintă propriu-zisă în drumul spre vârsta de pensionare.

„Portofoliul meu de investiţii a depăşit în şase luni portofoliul meu 401(k) – care a avut nevoie de 11 ani pentru a ajunge la 200.000 de dolari”, spune Gentry.

Ea subliniază că spaţiul crypto presupune investiţii riscane, dar experienţa ei în finanţe şi în procesul de analiză o ajută să se simtă confortabil cu acest tip de investiţii.

Acum, Gentry este cunoscută pe internet drept „crypto mom” (mama crypto). Ea continuă să investească în active digitale pe cont propriu, dar principala activitate constă în firma Gentry Media Productions, pe care o conduce alături de fiicele sale, Cynthia şi Imani, în vârstă de 23, respectiv 19 ani.

Firma lansată de Brenda Gentry oferă consultanţă pe proiecte de tip DeFI (finanţe descentralizate) şi NFT-uri (non-fungible token). Ea câştigă în jur de 10-20 de ether pe lună din acest business, ceea ce înseamnă între 40.000 şi 80.000 de dolari. Pentru comparaţie, ea câştiga circa 75.000 de dolari pe an la firma de asigurări.

Ea consideră că DeFI şi NFT-urile reuşesc să rupă un lanţ întreg de sărăcie care s-a perpetuat din generaţie în generaţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici