- Home
- Economic
- (26.01.2021, 17:54)
- Anamaria Abaluta
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Prima zi după redeschiderea restaurantelor a adus încasări mai mari. Managerii cer clarificări suplimentare legate de ora închiderii
- De azi stai la restaurant până la ora 23:00
- Vânzările restaurantelor au crescut cu 20% ieri
- Andreea este fericită că poate sta din nou în interior la restaurant
715 afișări
Ieri a fost prima zi în care ai putut să stai în interior. Numai bine, mai ales că nici vremea nu a fost prea prietenoasă zilele astea.
Andreea Enache este designer de interior. Înainte de pandemie ieşea de vreo cinci ori pe săptămână la restaurant. Azi a fost la Fratellini alături de o prietenă. A băut un Latte, dar a mâncat şi un desert. Socializarea este improtanta pentru ea.
„A fost o perioadă destul de grea. Personal n-am mai ieşit atât de mult ca înainte. Nu sunt fumătoare şi am preferat întotdeauna pe timpul iernii să stau în spaţiul închis. Cred că pot să număr pe degete ieşirile din ultimul an”, spune Andreea.
ULTIMELE ȘTIRI
-
CJ Ilfov a anunțat un campus educațional în orașul Măgurele. Organizatorii au „împrumutat” imagini dintr-un proiect din China
-
Infotrafic: autorităţile sunt în alertă deoarece şoselele s-ar putea aglomera înainte de minivacanţă
-
Vreme schimbătoare în luna mai cu temperaturi plăcute şi cu precipitaţii
-
Ion Cristoiu: Cum poate deveni România imună la diversiunile ruseşti
Petru Dobre este managerul Fratellini. Spune că se aşteaptă să ajungă din nou la câştigurile din 2019 abia peste trei-patru ani.
„Ziua de ieri a fost mult mai bună faţă de săptămână trecută, adică s-a simţit o creştere undeva la 20% faţă de lunea de săptămână trecută. Momentan nu a fost cazul să chemăm oameni din şomaj tehnic, însă vom face acest lucru şi dacă vom hotărî să deschidem şi celelalte locaţii”, explică el.
Se bucură de redeschidere, dar crede că încă mai e nevoie de câteva clarificări.
„Cumva ar trebui să clarifice şi acest aspect. Faptul că, după cum ştim, chiar dacă restaurantele se vor închide la ora 23, există şi o lege a carantinării pe timp de noapte la nivel naţional. Ce se întâmplă cu oaspeţii? La ora 23 vor trebui să se teleporteze să ajungă acasă sau ce să facă?”, adaugă Petru Dobre.
Citește pe alephnews.ro: Fosta spioană KGB care seducea bărbați de dragul guvernului rus face noi dezvăluiri la un podcast american
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Sam Altman dezvăluie secretul succesului în afaceri și în carieră: „E surprinzător de ușor de învățat”
Cine este omul de afaceri care a câştigat 6,5 miliarde de dolari peste noapte, mai mult decât salariul mediu pe o lună a 6 milioane de români
Cine este omul de afaceri care a câştigat 6,5 miliarde de dolari peste noapte, mai mult decât salariul mediu pe o lună a 6 milioane de români
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Meteorologii Accuweather anunță o lună mai istorică, în România. Vreme extremă în București
CANCAN.RO
Cu ce PREȚ se vinde o caserolă cu mici „ca la Dedulești”, în Carrefour București, acum, înainte de 1 Mai
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe