Primăria Craiova va cere blocarea conturilor Electroputere

Direcţia de Taxe şi Impozite din Primăria Craiova a anunţat că va cere, la sfârşitul lunii martie, blocarea conturilor pentru uzina Electroputere, unul dintre cei mai mari datornici, în cazul în care conducerea întreprinderii nu va plăti municipalităţii o restanţă de un milion de euro.

24 afișări
Imaginea articolului Primăria Craiova va cere blocarea conturilor Electroputere

Primăria Craiova va cere blocarea conturilor Electroputere

Directorul Direcţiei de Taxe şi Impozite, Ioan Văcariu, a declarat, joi, că o problemă importantă a municipalităţii o reprezintă recuperarea datoriilor de la rău-platnici, printre datornici aflându-se şi uzina Electroputere.

Potrivit lui Văcariu, uzina Electroputere ar trebui să achite un milion de euro până la sfârşitul acestei luni, iar în caz contrar se va emite somaţia de plată, urmând să fie blocate conturile fabricii.

Directorul Direcţiei de Taxe şi Impozite a mai spus că s-a convenit cu reprezentanţii Electroputere Craiova un grafic pentru achitarea datoriilor, pe care însă conducerea întreprinderii nu l-a respectat.

"Cei de la Electroputere trebuiau să achite până la sfârşitul anului trecut peste 140 de miliarde de lei vechi. Ei au plătit vreo 80 de miliarde de lei, dar la suma restantă se adaugă penalizările pe fiecare zi de întârziere, iar acum înregistrează un sold de peste 110 miliarde de lei vechi”, a mai spus Ioan Văcariu.

Citeşte şi:

Salariaţii Electroputere, afectaţi de nivelul scăzut al comenzilor

Electroputere Craiova ar putea începe să producă tramvaie

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici