Primele automate de cafea din România care acceptă plată prin SMS

Nestle Professional, divizia "out of home" a Nestle România, a anunţat că a instalat primele automate de cafea din România care acceptă plată direct cu telefonul.

764 afișări
Imaginea articolului Primele automate de cafea din România care acceptă plată prin SMS

Primele automate de cafea din România care acceptă plată prin SMS (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ Hepta)

Acestea sunt disponibile momentan în câteva oraşe mai mari ale ţării, urmând ca reţeaua de astfel de aparate să se extindă în lunile următoare, scrie Go4it.

Întrucât nu întotdeauna se întâmplă ca oamenii să aibă monede sau bancnote de valoare mică, plata cu un card de credit sau prin intermediul smartphone-ului devine o necesitate în era digitală.

Românii încă se feresc de plăţile cu un card bancar, însă plăţile prin SMS ar putea avea mai mult succes, aşa că un număr limitat momentan de automate Nescafe Alegria din Bucureşti, Bacău, Cluj şi Sibiu acceptă acum plata direct cu telefonul mobil, potrivit Go4it.

Procedura de utilizare este simplă. Utilizatorul va trimite un SMS către numărul afişat pe automatul de cafea. La primirea unui SMS de confirmare, care are loc instant, aparatul afişează creditul disponibil.

Citeşte continuarea articolului în Go4it.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici