Probleme pentru cea mai mare companie de curierat din lume. 12.000 de oameni ar putea fi concediaţi

  • Probleme pentru cea mai mare companie de curierat din lume.
  • UPS se confruntă cu rezultate financiare slabe şi perspectiva de a concedia 12.000 de oameni, anunţă Ziarul Financiar.
3900 afișări
Imaginea articolului Probleme pentru cea mai mare companie de curierat din lume. 12.000 de oameni ar putea fi concediaţi

Probleme pentru cea mai mare companie de curierat din lume. 12.000 de oameni ar putea fi concediaţi

UPS dezmăgeşte aşteptările analiştilor de pe Wall Street raportând scăderi în volumele de livrări, atât internaţional cât şi pe piaţa din SUA, în trimestrul al patrulea al anului 2023.

Totodată, compania a anunţat că va concedia 12.000 de oameni ca un plan de a-şi gestiona mai bine resursele în 2024. Concedierile vor avea un impact de aproximativ 1 miliard de dolari în reducerea costurilor, a explicat CEO-ul Carol Tomé.

„2023 a fost un an dezamăgitor. Am înregistrat scăderi de volume, venituri şi profit în toate cele trei segmente ale afacerii”, a mai adăugat acesta.

Astfel, UPS a înregistrat venituri de 24,92 miliarde de dolari faţă de 25,43 miliarde aşteptate în trimestrul al treilea al anului 2023. Veniturile UPS au scăzut cu 7.8% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, compania înregistrând atunci 27 de miliarde de dolari.

Profitul a scăzut semnificativ de la 3,46 de miliarde de dolari la 1,61 miliarde în T3 2023.

În acest timp, volumele de livrări au scăzut cu 7,4% în piaţa din SUA şi cu 8,3% în internaţional.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici