Programul de vară al aeroporturilor din România intră în vigoare duminică

Aeroporturile din România trec la programul de vară începând de duminică, 26 martie 2017, intrând în vigoare noul orar al zborurilor, valabil până în 28 octombrie, modificările fiind legate de orele de zbor şi de frecvenţe, transmit reprezentanţii Aeroportului Internaţional „Traian Vuia” Timişoara.

955 afișări
Imaginea articolului Programul de vară al aeroporturilor din România intră în vigoare duminică

Programul de vară al aeroporturilor din România intră în vigoare duminică

„În sezonul de vară sunt incluse zboruri suplimentare către destinaţiile cele mai solicitate de pasageri, precum şi o destinaţie internă nouă, Constanţa”, a declarat directorul general al Aeroportului Internaţional Timişoara, Daniel Idolu.

„Începând din luna iunie va fi introdusă o nouă destinaţie: Constanţa, cu două zboruri pe săptămână, în zilele de vineri şi duminică. De asemenea, vor creşte frecvenţele pentru cursele de Memmingen (de la două la trei zboruri/săptămână) şi Roma (de la două la trei zboruri/săptămână)”, se arată în comunicatul emis de Aeroportul Internaţional „Traian Vuia” Timişoara.

„Timp de o săptămână - în perioada sărbătorilor Pascale şi apoi permanent, din luna iunie, va creşte frecvenţa săptămânală a zborurilor spre şi dinspre: Dortmund (de la două la trei zboruri pe săptămână) şi Valencia (de la două la trei zboruri pe săptămână). Pe de altă parte, va fi redus numărul de zboruri spre Bucureşti, de la 39 de curse pe săptămână, la 31”, precizează reprezentanţii aeroportului.

De asemenea, în sezonul estival vor fi reluate zborurile charter spre destinaţiile cunoscute de vacanţă din Turcia şi insulele greceşti.

„Companiile aeriene îşi rezervă dreptul de a aduce modificări programului de zbor”, transmit reprezentanţii aeroportului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici