Programul Operaţional Regional: Începe depunerea proiectelor de dezvoltare urbană

În cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020, gestionat de Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene (MDRAPFE), vor fi deschise, luni, cinci sesiuni de depunere a proiectelor de dezvoltare urbană durabilă.

792 afișări
Imaginea articolului Programul Operaţional Regional: Începe depunerea proiectelor de dezvoltare urbană

Programul Operaţional Regional: Începe depunerea proiectelor de dezvoltare urbană

Perioada de depunere a proiectelor este 21 august 2017, ora 10.00 - 31 decembrie 2017, ora 10.00.

În cadrul celor 5 apeluri pot fi depuse cereri de finanţare pentru proiecte care vizează:
- Reducerea emisiilor de carbon în municipiile reşedinţă de judeţ prin investiţii bazate pe planurile de mobilitate urbană durabilă (Obiectivul specific 4.1)
- Reconversia şi refuncţionalizarea terenurilor şi suprafeţelor degradate, vacante sau neutilizate din muncipiile reşedinţă de judeţ (Obiectivul specific 4.2)
- Îmbunătăţirea regenerarii fizice, economice şi sociale a comunităţilor marginalizate în municipiile reşedinţă de judeţ din România (Obiectivul specific 4.3)
- Creşterea calităţii infrastructurii în vederea asigurării accesului sporit la educaţie timpurie şi sprijinirea participării părinţilor pe piaţa forţei de muncă (Obiectivul specific 4.4)
- Creşterea calităţii infrastructurii educaţionale relevante pentru piaţa forţei de muncă (Obiectivul specific 4.5).

Versiunile finale ale Ghidurilor Solicitantului au fost aprobate în data de 21 iulie 2017, prin Ordin al ministrului delegat pentru fonduri europene, şi sunt afişate pe site-ul MDRAPFE – www.mdrap.gov.ro. Ghidurile conţin informaţiile specifice necesare în vederea deschiderii apelurilor de proiecte referitoare la specificitatea proiectelor, modalitatea de completare şi de depunere a cererii de finanţare, condiţii de eligibilitate, criterii de evaluare, o descriere a etapelor de verificare, evaluare, contractare a proiectelor. De asemenea, sunt incluse instrucţiuni de completare a cererii de finanţare de către solicitanţi.

Depunerea cererilor de finanţare se face utilizând sistemul electronic - aplicaţia MY SMIS.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici