Reţele sociale, la pământ. Instagram şi-a revenit, aplicaţia Facebook rămâne inaccesibilă pentru unii utilizatori

Instagram şi-a revenit după ce a fost oprită parţial pentru mai multe ore, au anunţat reprezentanţii platformei de socializare pe Twitter, dar Facebook, care deţine şi Instagram, rămâne inaccesibilă pentru unii utilizatori de pe tot globul, informează site-ul agenţiei de presă Reuters.

871 afișări
Imaginea articolului Reţele sociale, la pământ. Instagram şi-a revenit, aplicaţia Facebook rămâne inaccesibilă pentru unii utilizatori

Instagram şi-a revenit, Facebook rămâne inaccesibilă pentru unii utilizatori

Anumiţi utilizatori din întreaga lume s-au confruntau miercuri cu dificultăţi în a accesa popularele aplicaţii Instagram, WhatsApp şi Facebook, toate fiind deţinute de Facebook Inc., într-una dintre cele mai lungi întreruperi cu care s-a confruntat compania în trecutul recent.

„Şiiiii ... ne-am întors” ("Anddddd... we're back,") a scris Instagram pe Twitter, împreună cu imaginea GIF a lui Oprah Winfrey, care ţipă în emoţie. Facebook nu a oferit o actualizare.

 

 

Utilizatorii de social media din unele regiuni ale Statelor Unite ale Americii, Japoniei şi Europei au fost afectaţi de întreruperi, conform hărţii de întrerupere live a lui DownDetector.

Utilizatorii Facebook, inclusiv oamenii de marketing, şi-au exprimat nemulţumirea pe Twitter cu hashtag #facebookdown.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici