Românii plecaţi la cules de sparanghel în Germania s-au revoltat. Acuză ferma de ţeapă şi cer ajutor. VIDEO

  • Românii plecaţi la cules de sparanghel în Germania îşi acuză angajatorul de înşelăciune.
  • O femeie din Alba a publicat imagini pe Facebook din timpul unei discuţii cu o altă româncă, reprezentantul fermei germane.
  • Românii acuză faptul ca actele le-au fost reţinute şi pot fi eliberate doar în schimbul a 300 de euro.
8677 afișări
Imaginea articolului Românii plecaţi la cules de sparanghel în Germania s-au revoltat. Acuză ferma de ţeapă şi cer ajutor. VIDEO

Românii plecaţi la cules de sparanghel în Germania s-au revoltat. Acuză ferma de ţeapă şi cer intervenţia statului român. VIDEO

Românii plecaţi la cules de sparanghel în Germania îşi acuză ferma înşelăciune. O femeie din Alba a postat imagini pe Facebook cu o discuţie aprinsă între muncitorii români şi o altă româncă, reprezentanta fermei. Românii revoltaţi susţin că refuză să muncească pentru că au primit un salariu mai mic decât cel convenit, dar şi faptul că actele lor au fost reţinute de proprietari şi pot fi primite înapoi doar în schimbul a 300 de euro.

Reprezentanta fermei le răspunde că cei 300 de euro reprezintă costul de transport şi cazare.

 

Dacă vor refuza să muncească, românii sunt avertizaţi că vor fi nevoiţi să stea 14 zile în carantină şi nu vor mai primi mâncare.
 


Abonează-te la Mediafax pe Youtube: 30 de ani de la fenomenul ”Golaniada” din Piaţa Universităţii
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici