Rompetrol ieftineşte miercuri benzina şi motorina

Rompetrol Downstream, divizia de distribuţie a carburanţilor a grupului Rompetrol, va reduce miercuri, cu cinci bani pe litru preţul la benzină şi cu şase bani pe litru pe cel al motorinei.

19 afișări
Imaginea articolului Rompetrol ieftineşte miercuri benzina şi motorina

Rompetrol ieftineşte miercuri benzina şi motorina (Imagine: Mediafax Foto)

Preţurile carburanţilor vânduţi benzinăriile Rompetrol pot varia cu +/- 5% faţă de preţurile de referinţă.

Astfel, benzina Premium Euro 4 va costa 2,94 lei/litru, iar sortimentele Efix 95 şi Euro Super 98 fără plumb vor putea fi achiziţionate la preţuri de 2,99 lei/litru, respectiv 3,62 lei/litru.

Totodată, preţul pentru motorina Efix Diesel va fi redus la 3,43 lei/litru, în timp ce sortimentul Super Euro 5 va costa 3,72 lei/litru.

Ultima modificare a preţurilor carburanţilor comercializaţi de Rompetrol a avut loc în luni, când motorina a fost ieftinită cu şase bani pe litru.

Grupul Rompetrol este controlat de KazMunaiGaz din Kazahstan, care deţine 75% din acţiuni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici