Ronaldo a vândut tricouri de două ori mai bine decât Messi

  • Duelul dintre Messi şi Ronaldo, care au schimbat echipele în această vară, continuă de la distanţă, în ligi diferite.
  • Trecerea ultimelor Baloane de Aur către noile lor cluburi a schimbat situaţia, tehnic şi economic.
  • Campionul portughez vândut dublu faţă de rivalul său portughez, în ceea ce priveşte echipamentul de joc.
1226 afișări
Imaginea articolului Ronaldo a vândut tricouri de două ori mai bine decât Messi

Ronaldo a vândut tricouri de două ori mai bine decât Messi

Potrivit unui studiu publicat de presa engleză, la nivel global, vânzările tricourilor lui Ronaldo au ajuns la 187,1 milioane de lire - 219 milioane de euro. Argentinianul Messi, cu al său număr „30” de la PSG, s-a oprit la 103,8 milioane de lire sterline, „doar” 126 de milioane de euro.

Stuart McClure, cofondator al pieţei de cumpărături LovetheSales.com, a monitorizat vânzările. „Urmărim pas cu pas vânzările kitului legat de „7”-le lui Ronaldo şi putem spune deja că, în ceea ce priveşte afacerea de revânzare online, cererea este mult mai mare decât oferta”.

Ronaldo este ca o multinaţională. Fanbase-ul United, un brand cunoscut în toată lumea, a făcut restul: "Căutările online au crescut cu peste 600 la sută, comparativ cu vara trecută. Aducerea lui Cristiano Ronaldo se dovedeşte a fi o adevărată afacere pentru United".

Cristiano Ronaldo a plecat de la Juventus Torino şi a semnat cu Manchester United, iar Leo Messi a fost silit s-o abandoneze pe Barcelona şi a trecut la PSG.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici