Salvador încă mai crede în criptomonede: Binance a obţinut licenţa de operare

După rezultatele proaste ale cursului legal din ţară, criptomonedele sunt încă folosite, iar Binance devine operaţional.

1046 afișări
Imaginea articolului Salvador încă mai crede în criptomonede: Binance a obţinut licenţa de operare

Binance, cel mai mare exchange de criptomonede

Binance, cel mai important schimb de criptomonede din lume, a primit licenţă în El Salvador şi a devenit prima companie din sector care operează în această ţară. Prin urmare, afacerea cripto continuă, în ciuda problemelor economice declanşate de decizia prim-ministrului de a include monedele virtuale ca mijloc legal de plată.

Între timp, însă, Binance operează fără probleme şi pentru persoane fizice. Compania a obţinut licenţele Bitcoin Service Provider, acordate de Central Reserve Bank, şi Digital Asset Service Provider, emise de National Digital Assets Commission. Cu aceste licenţe, Binance îşi poate „extinde oferta de produse şi servicii, inclusiv alternative, adaptate nevoilor specifice ale utilizatorilor din El Salvador”.

Licenţa le va permite să colaboreze cu autorităţile guvernamentale, în scopul de a sprijini adoptarea criptomonedelor în ţară, de a promova incluziunea financiară, inovaţia şi de a asigura protecţia clienţilor.

Vicepreşedintele regional Binance pentru America Latină, Min Lin, a declarat: „Adoptarea tehnologiei blockchain a creat o industrie înfloritoare în El Salvador, demonstrând că securitatea şi inovaţia sunt active complementare. Salvador se alătură ţărilor din întreaga lume care au acordat Binance o licenţă de reglementare”.

Daniel Acosta, director general al Binance pentru Columbia, America Centrală şi Caraibe, a adăugat: „Aceste licenţe îi permit lui Binance să-şi extindă oferta de produse şi servicii, inclusiv alternative adaptate nevoilor specifice ale utilizatorilor din El Salvador. Este, de asemenea, o oportunitate excelentă de a colabora strâns cu autorităţile guvernamentale cu scopul de a sprijini adoptarea criptomonedelor în ţară, de a promova incluziunea financiară, inovaţia şi de a asigura protecţia clienţilor”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici